Lengvas šiltumas pavasariui

Mes čia per tas kelias dienas truputį įsijautėme į vietoj pavasario pasirodžiusią vasarą, kas savaime nėra taip blogai, ypač turint galvoje, kad dabar pradėję megzti vasarines palaidines, tikrai vasarai atėjus, būsime pasirengę ir pasipuošę, bet iš tiesų tai porai dienų pamiršti megztukai tik juokiasi, žinodami, kad jų žvaigždės valanda toli gražu nepraėjo. Jų gali prireikti ir vasarą, o jau pavasarį tai tikrai yra rūbas numeris vienas 😉 . Ypač tokie lengvi ir šilti, kaip šio įrašo herojus 🙂 .

„Dalinuosi neseniai užbaigtu mezginiu ir džiaugiuosi, kad pataikiau pačiu laiku – orai mainosi, tad dar tenka jį nemažai panešioti. Plonas, lengvas ir šiltas.”

Rasa pasirinko dailų modelį su rašuota apvalia kokete, idealiu visais gyvenimo atvejais tiek stiliumi, tiek besvore (beveik 😉 ) šiluma. Nuo originalaus modelio „nukrypau tik tiek, kad apykaklės dvigubos nedariau, o palikau atsilenkimui į vieną ar kitą pusę ir vietoj dviejų moherio siūlų dėjau moherį su alpaca, kas labai pasiteisino dėl nepermatomumo :)”.

Iš šito derinio pati mezgus galiu patvirtinti jo gerumą (ir nepermatomumą taip pat :)), o puikų modelį dedu (spėju, ne aš viena 😉 ) į gerų įdėjų skrynelę 🙂 – šilto pavasario visiems!

Rasos Balčiūnaitės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – Isager Silk Mohair 65, 2S, 100 kartu su Isager Alpaca 1 100, E3S, 21; modelis – „Nord Sweater„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00