Medvilninė vasaros mozaika

Tęsiame vasarinių palaidinių paradą – tai, ką dabar mezgame ir nešiojame 🙂 .

Kūrybiniams sumanymams, ypač žaidimams su forma ir spalva, aišku, visi metų laikai geri, bet vasarinė spinta yra ypatingai draugiška – tiek sluoksnių, tiek pačių drabužių reikia padoraus minimumo ir sudėtingas kombinacijas (min 3 sluoksniai nuo galvos iki kojų) galime pamiršti iki vėlyvo rudens. Forma neturi po niekuo tilpti ar tikti, o spalvas galima pažiūrėti prie vieno sijono ar kelnių, jei tai palaidinė, ar visai nesukti galvos ir klausytis tik savo polėkio balso (dar kartais veidrodžio 😉 ), jei tai – suknelė.

Vilmos atveju – palaidinė. Labai klasikinės formos bei silueto. Jis čia svarbus ir idealiam tikimui, ir dailių detalių nestokoja (tik pažiūrėkite, kokia graži kaklo apdaila ir kaip ji organiškai susišaukia su kaklo bei pabaigos užraitymais, kaip originaliai atrodo išvirkščių akių reglano juostelės lygiame gerame fone!), bet! Visa tas nuosaiki silueto klasika yra tiesiog idealus fonas spalviniams žaidimams.

Visus Vilmos turėtus kamuoliukus apjungė ir tam tikra spalvinė bendrystė (kaimynų pakabinta Ukrainos vėliava įsipaišė į palaidinės koloritą), ir vienodas storis. O toliau – kūrybinis darbas komponuojant ir derinant. Savąjį vasaros paveikslą.

Vilmos Bukaitės megzta palaidinė iš… visus siūlus atseks tik labai akyli tekstilės tyrinėtojai, aš atpažinau Rosarios4 For Nature Print 101. Schachenmayr Cotton Eco Color 00070.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00