Kepurės

Kad jau taip dažnai kalbame apie keliones ir mezginius jų metu (nes kokia mezgančiam žmogui kelionė dykomis rankomis!), tai šiandieninės Anastasijos kepurės tepapraplečia kelioninių mezginių (tai yra, kojinių 😉 ) repertuarą. Ten, kur negalime pilnai susikoncentruoti savo veiklai, imamės paprastai to, kas aišku, paprasta, tinka, nereikia milijono paskaičiavimų ir atidaus sekimo. Būtent todėl kojinės šitoje srityje yra čempionės. Bet ne visiems – Anastasija, kai nori relakso, pertraukos tarp sudėtingų projektų ar tiesiog šalia guli keli liūdintys siūlų kamuoliukai, imasi kito daikto. Jos pirmas pasirinkimas – kepurės.

Šiandien tik dvi, ne vieną jau šio dienoraščio puslapiuose matėte, jos kepurių repertuaras labai įvairus tiek stiliaus, tiek spalvų prasme 🙂 .

Tamsiai mėlyna kepuraitė – iš knygos, kurioje surinkti paprasti modeliai – labai sektinas variantas. Ir megzti – ne raketų mokslas, ir nešioti gali pačiais įvairiausias būdais. Be vienokios ar kitokios stulpelių kepurės retą spintą rasti.

Antroji – subtiliai raštuota, iš nuo liemenės likusių siūlų. Lengvas vintažinis atspalvis būdingas šiai kepuraitei, kaip ir liemenei, tik jai raštus Anastasija susidėliojo pati. Nelabai ją džiugina tas rudas krašto zigzagas – tai viens du gali jį paslėpti atlenkęs atvartą. Atlenkimu reguliuojamas ir kepurės aukštis, ir, atitinkamai, jos gulėjimas bei stilius.

Kepurių, kaip ir bet kurių aksesuarų, per daug nebūna, todėl jei kojinės ar kita smulkmė jums krepšyje – ne variantas, pasvarstykite apie kepures.

Anastasya Zaychenko megztos kepuraitės. Pirmoji megzta iš Drops Lima 4305, modelis – „Viika 5/52„. Antroji megzta ir pavelta iš Istex Kambgarn 0051, 0958, 9662, 1205.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00