Life style naujienų gausa

Life style (100% merino vilna, 50 g ~ 155 m) yra vienas tų siūlų, kurie naują mezgimo sezoną pasitiks net penkiomis naujomis spalvomis: Ekologiškas maistas, Šviežias derlius (čia tie du žalsvi kamuoliukai ant paspirtuko 😉 ), Rytų ekspresas (prie daug kuklesnės transporto priemonės – dviračio), Ne biure (įsitaisęs tikrai ne biure, tarp geltonų ir mėlynų gėlyčių 😉 ) bei Kaimo senolis (prie vienspalvio juosvo kamuoliuko).

Life Style yra švelnus ir nestoras merino vilnos siūlas, ypatingai mėgstamas mažų vaikų mamų, nes nekanda, puikiai nešiojasi ir labai smagiai atrodo. Jis yra margintas panašiai taip, kaip kojininiai siūlai (juostelės, žakardą imituojantis segmentas, dar koks dryžiukas su taškiukais) ir ne tik panašiai – beveik visi Life Style spalvynai turi atitikmenis kojininių siūlų lentynose ir gerokai praplečia derinių variantus 🙂 . Tą taip pat daro ir vienspalvė šio siūlo dalis – deriniai su margaisiais yra tikra ta žodžio prasme neišsemiami!

Iš seniau matytų spalvynų atkeliavo pasibaigę – populiarusis Šiltas frontas ir Sodininkas mėgėjas bei du vienspalviai kamuoliukai.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00