Das Paar naujienos

Das Paar (75% vilna, 25% suyrantis poliamidas, 100 g ~ 420 m) yra ta patogioji kojininė sruoga, skirta vienai porai, kurią sudaro dvi atskirtos identiškos sruogelės, ir jas išsisukus jums nebereikės jaudintis, kaip numegzti dvi vienodas kojines. Kam patinka asimetrija ir kūrybinė laisvė, turi ne tik lentyną, o visą spintą pas mus, iš ko rinktis, o štai simetrijos gerbėjai nėra taip stipriai lepinami, todėl labai džiaugiames papildymu.

Šalia pačių naujausių spalvynų atkeliavo ir vienas populiariausių (=gražiausių 😉 ) senesnių – Šiltas frontas.

Šis siūlas yra mylimas ne tik dėl savo simetriško dažymo, bet ir dėl patvarumo bei švelnumo, todėl nenuostabu, kad daugelis senesnių spalvų jau išbandytos ir pritrūkom dviejų pačių naujausių 🙂 . Gražvydės, išbandžiusios visus šio siūlo spalvynus, naujausias kojines jau matėte seniau čia ir čia, šiandien – Jolantos poros. Kojinės megztos nuo pirštų galiukų, abi iš karto ir sunaudoti visi siūlai – įspūdingai ilgai porai 🙂 .

Turbūt jau pastebėjote, kas mylite šį siūlą, kad naujausi spalvynai pasižymi išskirtiniu spalvinimu, kuris nėra toks pats, kaip senesnių kolekcijos sruogų, kas leidžia pasidžiaugti ne tik naujomis spalvomis, bet ir naujais raštais. Ir taip, abu nauji Das Paar turi grynos merino vilnos atitikmenis Life Style pavidalu, kam norėsis derinti ir komplektuoti kojininius siūlus su švelnia gryna vilna.

Jolantos Vainutienės megztos kojinės iš Das Paar 2505 (Visiems po lygiai) ir 2506 (Naktinės spalvos).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00