Edition 6.0 neatsilieka

Plonoji švelniausios merino vilnos melanžinių kamuoliukų versija Edition 6.0 (100% merino vilna, 50 g ~ 300 m) neatsilieka nuo savo storesnio giminaičio ir taip pat puikuojasi tomis pačiomis trimis naujomis spalvomis – Žali reikalai, Švelnūs tonai ir Kvailių auksas.

Kartu su naujienomis atkeliavo ir pasibaigę spalvynai – Trečia klasė bei Domino.

Nuo akylų „Sophie Scarf” stovyklos atstovų akių ir šie kamuoliukai nepasislėpė, ypač kai sudėti su moheriu jie dovanoja ir labai prašmatnų bei elegantišką aksesuarą, ir labai subtilią spalviškai, ir nepaprastai malonią prie kūno medžiagą.

Jolanta pirmoji įvertino gražiuosius atvykėlius ir jau džiaugiasi nauja skarele 🙂 . Šviesiai žalsva vilnelė su melsvu moheriu susiliejo į švelnų, skaidrų dangišką pūkuotuką.

Neprasprūdo Jolantos nepastebėta ir subtilioji Trečia klasė – jai į draugiją buvo priskirtas švelnus pudrinis moheris. Labai moteriškai, labai švelniai ir subtiliai skarelei. Nes jos yra begalinio gerumo ir patogumo, todėl tikrai reikia daug prie pačių įvairiausių 🙂 .

Jolantos Žilinskienės megztos skarytės ir nuotraukos. Siūlai – Schoppel-wolle Edition 6.0 2598 kartu su Isager Silk Mohair 41, kitos skarelės – Schoppel-wolle Edition 6.0 2442 kartu su Isager Silk Mohair 62; modelis – „Sophie Scarf„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00