Trys naujos Edition 3.0 spalvos

Edition 3.0 (100% merino vilna, 50 g ~ 150 m) – dar vienas Schoppel-wolle kuriamas melanžinis siūlas, iš visų kitų panašių išsiskiriantis ypatingu savo švelnumu ir trumpu spalviniu žingsniu. Visa tai pagaminta mažiems daikteliams patiems jautriausiems nešiotojams megzti, ir taip, tikrai nemažai vaikiškų rūbelių iš šio siūlo yra (ir, tikiu, bus 🙂 ) numegzta, bet kaži, ar pastaruoju metu populiarios Sophie Scarf skarelės neatims iš jų pirmumo taurės – taip gerai visos Edition 3.0 savybės tinka ir šiam projektui. Užtenka vieno kamuoliuko (kas nusipirkote susižavėję spalvomis ir nelabai žinote, ką daryti, tai sufleruoju 😉 ), o greiti spalviniai perėjimai ir švelnumas puikiai pasitarnauja ir siauram dailiam bei šiltam aksesuarui ant kaklo.

Su nauja skarele užsukusi į MZ klubo metu Hana nužvelgė kompaniją ir pareiškė: „Kas ne su skarele, klubui nepriklauso” 😉 . Pati ji pademonstravo, savo priklausomybę su skarele iš vieno viršuje nufotografuoto atvykėlio 😉 .

Skarelių bumui atkeliavus, greitai baigėsi populiariausios spalvos, todėl šios dienos papildymas toks gausus :). Atkeliavo Domino, Trečia klasė, Svetingumo dovana ir Rasos lašas kartu su Teta Ema, Žydruoju vualiu bei Ipanema paplūdimiu. Bet tai ne viskas!

Skarelės šitos yra užkrečiamos turbūt labiau nei gripas kelių laipsnių pliusinės temperatūros aplinkoje, todėl nenuostabu, kad daugelis jau savo mėgstamiausių spalvų aruodus išsėmė.

Naujienų besižvalgantiems turime gerų žinių – atkeliavo trys pačios naujausios šiam sezonui sukurtos spalvos: Švelnūs tonai, Žali reikalai ir Kvailių auksas. Gaivios, spalvingos ir labai pavasariškos 🙂 .

Spėkit, kas jau spėjo iš naujienos dar vieną skarelę nusimegzti? Aišku, Rūta 🙂 .

Kas antrą iš tamsesnio atspalvio žalio? Taip pat Rūta 🙂 . Ir aišku, nuo jos įdėmaus žvilgsnio neprasprūdo subtilioji Trečia klasė – dar vienai skarelei į kolekciją 🙂 .

Naujas auksinis kamuoliukas taip pat neliko be dėmesio – nauja skarele tuoj puošis Palmyra 🙂 .

Pirmoji skarelė megzta Hanos NamavičiūtėsSchoppel-wolle Edition 3.0 2301 (Rasos lašas). Kitos trys megztos ir fotografuotos Rūtos Juzėnienės, siūlai – Schoppel-wolle Edition 3.0 2598 (Švelnūs tonai), 2595 (Žali reikalai) ir 2442 (Trečia klasė). Palmyra savo skarelę mezga iš Schoppel-wolle Edition 3.0 2594 (Kvailių auksas); visų modelis – „Sophie Scarf„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00