Auksinės Zauberwolle naujienos

Zauberwolle (100% merino vilna, 100 g ~ 250 m) savo spalvas keičiančiais melanžais kiek primena praeito įrašo herojus, tik yra storesni, sudėtyje nėra sintetikos, tik gryna merino vilna, melanžą sudaro ne 2, o 4 pereinamų spalvų siūliukai ir spalviniai žingsniai yra gerokai ilgesni – pritaikyti didesniam akių skaičiui. Spalvos pasikartoja ~ kas 1000 metrų, todėl nenustebkite pamatę skirtingus tų pačių numerių kamuolius (pirma nuotrauka- – puikus to pavyzdys). Visi perėjimai ir deriniai bus griežtai numatytuose spalviniuose rėmuose, bet dovanos jums nesuskaičiuojamą daugybę niuansų ir atspalvių. Megzti bus smagu ir įdomu, o rezultatas tikrai trauks akį.

Iš šio siūlo gimsta pačios gražiausios kepurės, spalvinti megztiniai, akį traukiantys šalikai, išskirtinės liemenės ir švelnūs bei gražūs pledai.

Be pasibaigusių spalvų (Rudens vėjas, Alyvų kvapas, Aldebaranas ir Avinžirniai) atkeliavo ir labai šviesi ir saulėta pirmoji šio sezono naujiena – Kvailių auksas. Tokius kamuoliukus šviesos ir saulės išsiilgusiems spalvų terapeutai galėtų prirašinėti kaip vaistus 😉 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00