Zauberball Crazy kamuoliukai

Šį kartą gražieji Zauberball Crazy (75% vilna, 25% suyrantis poliamidas, 100 g ~ 420 m) melanžai atkeliavo iš santūriosios paletės pusės 😉 . Skirti kojinėms (nesunku suprasti iš poliamido dalies ir tradicinio 4 gijų storio), tinkami absoliučiai viskam 🙂 . Greiti perėjimai taip pat numatyti pirmiausia mažą akių skaičių turinčiam mezginiui, bet ilgose eilėse perėjimai susiaurėja ir labai gražiai susimargina ne tvarkingomis pereinamų spalvų juostomis, o smulkiais dryželiais – toks efektas ne vienam sumanymui reikalingas. Čia lenkiu į universalumo pusę 😉 .

Jei megsite kojines, turėkite galvoje, kad jos nebus vienodos kaip dvyniai, o greičiau primins brolius su sesėmis. Užtai netikėtais spalviniais efektais mėgausitės visą mezgimo laiką, o rezultatas bus panašesnis į meno kūrinį nei į tiesiog praktišką buitišką daiktą.

Susižavėję kokiu kamuoliuku, bet ne taip stipriai trokštantys megzti kojines ar didelį daiktą, prisiminkite ir tokį universalų aksesuarą, kaip skarelė Baktus – jai taip pat užtenka vieno kamuoliuko 🙂 ir tiek šiltas kaklas, tiek efektingas spalvinis akcentas jums garantuoti.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00