Brioche odisėja

Pamenate gražiuosius Dalios šalikus? Po jų – dažna istorija – liko ir siūlų, ir įkvėpimo, šį kartą šalikui sau 🙂 .

Angliškas stulpelis yra turbūt pats populiariausias raštas šalikams, nes suteikia jiems apimties bei purumo ir yra dvipusis. Pridėkite prie jo spalvinius blokus (melanžinius!) ir gausite nesibaigiančią istoriją – nuolat rūpės išbandyti naujus derinius, patikrinti, kaip tas ar kitas siūlas draugauja su tos spalvos moheriu, paskui – su kitos… Kadangi nėra griežto tvarkingo spalvinių plotų suskirstymo, tai galima pažaisti ir skirtingomis proporcijomis, tuo pačiu sunaudojant siūlus iki paskutinio galiuko (hm, hm, čia jau priklauso, ko kiek turit 😉 ).

Šalikas – super dėkingas projektams įvairioms idėjoms išbandyti. Jis yra pakankamai didelis, tai yra, turėsite ilgam ką veikti, kartu būsite užtikrinti galutine sėkme – čia ne megztinis, kur aktualu pataikyti dydį ir proporcijas, šalikas yra geras visoks! Pasirinkite nesudėtingą raštą, turėsite puikų galvojimo nereikalaujantį, bet puikiai rankas užimantį mezginį – čia aš lenkiu į artėjantį kelionių sezoną 😉 . Pakeliausite su mezginiu rankose pro langą besidairydami ar su artimaisiais plepėdami, rudenį galėsite pasitikti su nauju šiltu aksesuaru. O jei keliausite daugiau, ir Kalėdų senelio maišą papildysite 😉 .

Šis Dalios šalikas gana santūrus, bet kartu ir labai subtiliai spalvingas. Visi segmentai skirtingi ir galima pagudrauti vis kitaip užsirišant ir vis kitas dalis išeksponuojant: vienas daiktas – daug skirtingų nuotaikų bei vaizdų. O nujaučiant reikalo gerumą, gražumą ir užkrečiamumą, gali būti sulauksim ir daugiau variantų :)) .

Dalios Bučytės megztas šalikas iš Isager Spinni 10S, Isager Tweeed (Purple), Isager Silk Mohair 60, 68, 67, 62, Rowan KidSilk Haze 595.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00