Pirma kregždė

Naujoji Marianne Isager knygaA Knitting life” vos spėjo iškeliauti iš MZ, jau prašom, burtų lazdele (aka virbalu) pamojus – pirmasis numegztas modelis!

Modelis „Honeymoon” Daivos variante virto dailia liemene, kurios pagrindui panaudotas plonasis Spinni su priderintu moheriu, o pilkas metalo kaldinius primenantis nukeltų akių ornamentas numegztas iš pačių įvairiausių podėlio turtų – nuotraukoje prie ištikimiausių mezgimo pagalbininkų ir vertintojų 🙂 .

Tie skirtingi pilkumai ne tik suteikia labai gražų tapybišką spalvinį efektą, toks stilius labai atitinka ir modelio dizainerės kūrybos stilių, ir nukeltų akių specifiką. Naujas Daivos mezginys – toks, kur viskas labai vieninga, labai išradinga, jis pratęsia Marianne dvasią ir kartu įneša savo individualių bruožų, ir yra tiesiog labai gražus. O katuko žiovulys – reakcija į jau baigtą mezginį ant šeimininkės – greičiausiai yra ženklas, kad reikia imtis naujo mezginio, ant kurio ir pagulėsi, ir siūlus paderinsi 😉 .

Daivos Janavičienės megzta liemenė pagal „Honeymoon„, siūlai – Isager Spinni 35S kartu su Rosarios4 Aurora 13, pilkos spalvos siūlai – nuotraukoje 🙂 .

2 komentarai apie “Pirma kregždė”

  1. Paskutinėje nuotraukoje didelis katiniškas „Vaaauuu!” pamačius. Kas galėtų ginčytis:].

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00