Linkėjimai iš Islandijos

Žiemos dabar pats pikas, o šalčiausiu metu karaliauja pati šilčiausia vilna ir nedaug kas šitoje srityje pakonkuruotų su islandiška. Vidutinio storio tvirto Lettlopi (100% islandiška vilna, 50 g ~ 100 m) papildymas šį kartą atkeliavo išskirtinai natūralių spalvų – nuo baltos iki asfalto juosvos su visais tarpiniais pilkais atspalviais tarp jų. Tolygių spalvinių perėjimų seką tamsiame gale gali užbaigti ir kitas atspalvis, juosvas rudas, tinka visi su visais – jums rinktis 🙂 .

Kas šąlat dabar, greitais susimeistrausite iš jų pirštinių porą ar super šiltą kepurę, o rimtesniems projektams nusiteikę tesiima taip madingų liemenių ar šilto megztinio, nešiosite jį ir džiaugsitės ne vieną sezoną.

Šalia storo Lettlopi siūlo atkeliavo ir plonoji islandiškos vilnos versija, ta, arčiau kūno (povilnė) – Einband (100% islandiška vilna, 50 g ~ 250 m). Taip pat, kaip matote, iš tos pačios paletės dalies 😉 .

Šis siūlas paslaugiai virs šiltomis pirštuotomis pirštinėmis ar formą laikančia kiauraraštine skara, bet kokiu nertu projektu, ir švelnės bei gražės su kiekviena nešiojimo diena.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00