Kojinės jam ir jai

Pagal pavadinimą spėju, kojinės skirtos dovanų porai, ir (jau nebespėju, esu tikra), bus jos sutiktos su didžiausiu džiaugsmu, nes plonos ir specialių kojininių siūlų megztos kojinės yra viena geidžiamiausių dovanų net ir visai nieko apie mezgimą neišmanančių žmonių tarpe.

Juolab, kojinės šios yra ne šiaip kojinės, o vilnoniai paveikslai, Jolantos priderintais rėmeliais 😉 . Švelnioji pirma pora tiksliai atkartoja Claude Monet paveikslo „Moteris su saulės skėčiu” spalvas, antroji, ryškesnė, Hundertwasser paveikslo „Consevation Week” vilnonis įsikūnijimas. Abu paveikslai turi priderintus rėmelius – nosis, stulpelio juostelę ir kulną (šis puikiai atrodo kita spalva trumpomis eilėmis megztas). Monet gavo rusvus, Hundertwasser – mėlynus apkraštavimus, o kojinių nešiotojai turės daug ilgo ir šilto džiaugsmo 🙂 .

Jolantos Žilinskienės megztos kojinės ir nuotraukos. Pirmoji pora megzta iš Opal Claude Monet 9863 (Moteris su saulės skėčiu) ir Regia Fashion Shine 6848, antroji – iš Opal Hundertwasser 3201 (Conservation Week) kartu su Drops Fabel 108.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00