Namų darbai iš už jūrų

Megztukas statytomis rankovėmis, megztas vienu gabalu nuo viršaus, pagal mano nustatytą tvarką turėjo pasirodyti kursų atsiskaitymui skirtą dieną, bet jis nusprendė mane pamokyti – karts nuo karto kiekvienam sveika prisiminti, kad ne tu esi pasaulio ašis, diktuojanti savo taisykles 😉 .

Metų pradžioje visus išmušė iš vėžių prasidėjęs karas, paskui jau šilti vasaros orai ryškiai pažemino motyvacijos lygį (nepaisant jo plonumo, Isager Tweed yra labai šiltas siūlas), o paskui teko laukti spalio, nes megztukas iškeliavo į kelionę už jūrų marių ir savaime suprantama, kodėl turėtų fotografuotis įprastoje aplinkoje, kai lankomi gražiausi Amerikos kampeliai? „Pirmoji megztinio nuotrauka prie Ramiojo vandenyno (įraše – trečioji), kitos iš Yellowstone parko” – va šitaip!

Įspūdingi gamtos vaizdai visai nenori užleisti dalies mūsų dėmesio mezginiui, bet aš, mačiusi jį realybėje, galiu patikinti, kad visa konstrukcija „sukalta” tobulai: pečiai, kaklo iškirpimas, rankovių įstatymas, visas rūbas guli kaip nulietas – to ir patys gražiausi aplinkos vaizdai nepajėgūs užgožti 😉

Reginos M. megztas megztukas iš Isager Tweed (Denim) ir nuotraukos.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00