Liemenė

Šitą gražų, stilingą ir labai madingą rūbą Rasa pavadino „Vargo vakariene”. „Šis mezginys turėjo būti greitas rezultatas tarpe kitų mezgimų (na, nereikia rankovių ir pan.), o gavosi tikra vargo vakarienė :). Itališkas akių uždėjimas pavyko gal iš 60 karto (tai porą sumaišau, tai per tampriai), persuktų akių mezgimas neinasi taip greit, o kažkur viduryje mezginio rašte ir klaidelė atsirado (dėl kurios pastabumo įvertinimui apklausiau kelis artimuosius 😉 – teko ardyti). Gavosi, kas gavosi. Šilta ir nešiojama.

Kas gavosi, puikiai iliustruoja nuotraukos. Ir savaime prašosi moralas – ne visuomet tie proceso keliai yra sklandūs ir tiesūs, kartais koją kiša nuovargis, įmantresnė technika, atidumo reikalaujantis raštas. O ar tikrai būtų įdomu gyventi, jei visi keliai būtų tiesūs ir vienodai lygūs? Netikėtos kliūtys suteikia prieskonių procesui ir apdovanoja naujais atradimais. Sunkumai greitai pasimiršta, nauji dalykai praturtina mūsų patirties ir žinių bagažą, o apsirengi naują liemenę ir supranti, kad bet kuris kelias, atvedęs į tokį gražų rezultatą yra GERAS kelias :).

Rasos Balčiūnaitės megzta liemenė ir nuotraukos. Siūlai – Isager Highland Wool (Sand) kartu su Drops Kid-Silk 20, modelis – „Slanting Slipover„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00