Barocco top II

Nuoširdžiai suprantu tuos, kam šiuo laiku nesimezga ir net sunku (ar net nepadoru) atrodo žiūrėti į naujus gražius dalykus ir planuoti mezgimo, o ne paramos, projektą. Bet kas nenusiteikęs taip kategoriškai, o tiesiog yra paraližuotas kaustančio siaubo, tą labai kviečiu suimti save į nagą ir po gerų darbų, kuriuos nuspręsite padaryti Ukrainos naudai, nepulkite tiesiai prie ekranų (ar bent juose nepaskęskit), o pasiimkite į rankas virbalus. Ne veltui mezgimas laikomas meditacija – per pandemiją ne vienam žmogui tai buvo pats sveikiausias ir smagiausias nervų raminimo būdas. Išsirinkite sudėtingą modelį ir neliks vietos įkyrioms ir nevaisingoms mintis – mezgimo matematika yra ponia kaprizinga ir vienvaldė ;).

Nauja Rimutės liemenė (vasarą pavirsianti topu) yra puikus sektinas pavyzdys. Tiesą sakant, jos atsiradimas suplanuotas gerokai anksčiau ir artėjančios šilumos, o ne krizės (o juolab karo) proga, bet jei įdėmiau pasižiūrėsite, pamatysite, kiek reikalų ir iššūkių jūsų ten laukia: spurgeliai, kiauraraščiai ir įvairiausios tekstūros, Pridėkite prie viso šito dvigubą pusiau lininį siūlą, kurį turėsite tankiai sumegzti, kad visi grožiai išryškėtų ir… sveiki atvykę į seną gerą ramų pasaulį. Ne pabėgimui – atsigavimui. Po kurio laiko turėsite tikrą lobį – naują gražų rūbą ir krūvą gyvų išlikusių nervinių ląstelių.

Labai tikiuosi, kad pavasariu kvepiantis oras ir šios nuotraukos įkvėps ir jus – kaip praeitais metais Rimutę įkvėpė Vaidos pavyzdžiai :).

Rimos Daugėlienės megzta palaidinė-liemenė iš Isager Trio (Granite) ir nuotraukos. Modelis – „Barocco top„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00