Meilės darbai

Besiskundžiantiems, kad megzti lygų juodą šaliką yra natūrali kankynė, siūlau puikų būdą pratęsti agoniją – anglišką stulpelį. Ne tik sunkiai įžiūrėsite tamsioje žiemiškoje aplinkoje, ką ir kaip mezgate, dar ir trypčiosite vienoj vietoj, kiekvieną eilutę pakartodami praktiškai du kartus. Pridėkite dar tokią smulkmenėlę, kad šalikus dabar nešioja didelius, plačius ir ilgus – šituo projektu „mėgausitės” tikrai ne vieną dieną ir ne dvi.

Taip skambėtų eilinis užsakymas ar nelabai artimo žmogaus poreikis. Tik viskas stebuklingu būdu pasikeičia, kai tokio šaliko užsimano vaikutis, kuriam šiaip mamos mezginių nelabai ir reikia, yra ką nusipirkti (ir su prašmatnesniu ženkliuku 😉 ). Užtenka tik užuominos, kad praeitų metų kaklašildis prasitampė ir jis jau visai norėtų paprasto šaliko… Taip, tokio pat juodo ir visai paprasto, taip, tas pats angliškas stulpelis labai tiks.

Tiko :).

Vyriškas šalikas megztas iš Drops Karisma 53. Antrasis megztas Živilės MažeikienėsWYS Bluefaced Leicester DK 099.

1 komentaras apie “Meilės darbai”

  1. Mano dukra yra man užsakiusi lygiai tokį pat – didelį, ilgą, paprastą, stulpeliais, tik žalią 🙂 Čia kažkoks trendas, panašu!

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00