Rudenį pasitinkant

Audronė pasirodė su savomis naujienomis ir net išsižiojau, kaip taikliai ji, mezgusi ne šiandien ir ne vakar, nuspėjo pačius reikalingiausius švelniam rudens pasitikimui daiktus spintoje. Mezgimas dalykas ilgas ir reikalaujantis ateities matymo, o čia – bumt! – šios dienos aktualijos kaip Delfi ;).

Liemenė yra ne tik pastaruoju metu labai madingas daiktas – ji yra ir nuostabus reikalas sluoksniavimui, ir tinkamas šiltas priedas darbiniam garderobui, ir tiesiog labai gražus rūbas.

Audronės pasirinkta versija – subtili ir elegantiška. Tvidas suteikia įdomumo ir turtingumo net ir lygiam mezgimo plotui, o subtilūs tekstūriniai rašteliai apačioje ir pečių linijoje dailiai ir moteriškai papuošia gan santūrų rūbą. Ir parinkta tokia graži spalva – prireikus gali sueiti už oficialią pilką, bet kiek žalsvo turto ir vos matomų spalvų taškiukų joje!

O prie liemenės – medvilninė skarelė. Nes storos ir šiltos dar nereikia, bet vėstantys orai labai palankūs visiems galvas kaip grybai keliantiems virusiukams ir pats geriausias atsakas jiems – toks lengvai šiltas, švelnus ir spalvotas.

Tradicinį ir kiek pabodusį baktusą Audronė pakeitė labai populiariu Annos modeliu, suderinusi ripsą su geromis akimis ir skylutėmis :).

Audronės Steponaitienės megzta liemenė su skarele ir nuotraukos. Liemenės modelis – „Olive Leaf Pullover„, siūlai – Rowan Felted Tweed 172, skarelė megzta iš Zauberball Cotton 2370, modelis – „Short Rows Shawl„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00