Spalvos trauka

Kai akį pradeda trauti kokia nors spalva, iš naujo atrandi siūlų lentynas ;). Žalsvai gelsva spalva jau pavasariop įsitaisė Gražvydės galvoje ir vis jos akis ta linkme kreipia. Jei ji turi mėgstamą siūlą, tai pastebi ir išsirenki jo lentynose būtent tą spalvą. Ir tai ne galas!

Kartu su nauju spalviniu potraukiu Gražvydė atrado visai naujas lentynas :). Neprasprūdo pro akis ir Kruger siūlas, kukliai pasislėpęs viename iš nedidelių trikampėlių tarp daug gausesnių ir spalvingesnių kaimynų, jo buvo belikusi tik viena spalva. Tikrai taip, žalsvai gelsva ;)).

Vidutinio storio (sveika, šios vasaros tendencija!) medvilnė su šilku yra pakankamai šiltas rūbas lengvai rudens pradžiai. Ir labai malonus prie kūno saulės nubučiuotai odai. Dar trijų ketvirčių rankovės – šalčiai palauks…:)

Nedideliais segmentais margintas siūlas kaip ir margas, bet kartu tie maži spalviniai lopinėliai susidėlioja į labai vientisą saulėtą pievą ir nekonkuruoja su kaklo kiauraraščiu, pabrėžiančiu modelio konstrukciją ir šelmiškai mirksinčiu išeinančiai vasarai.

Gražvydės Norkienės megztas megztukas iš Rosarios4 Kruger 05, modelis – „Summer Halo„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00