Ilmava 13

Jaučiuosi tikra aiškeriagė, papranašavusi šio sezono Ilmavos serialui vidutinio storio medvilnę pagrindinio herojaus rolėje. Naujas Dalios megztukas nėra visai tai, nes vidutinį storį ji pasidarė pati, du plonus sudėjusi, bet vis tiek užskaitom kaip TAI.

Trylikta serija, kaip ir skaičius sufleruoja, tokia kiek dramatiška – ir vėl pačios Dalios darbas, pridėjusios prie švelnių ir šviesių (bent jau tokia dauguma) atspalvių Bomulin vieną juodą tokį pat siūlą ir pavadinusios savo naują mezginį „Kaip juoda spalvas valgė”.

Ta juodoji „valgytoja” čia groja pirmu smuiku, kurdama naują koloritą, kurio originalią spalvotą pusę sunku šioje sąjungoje ir atpažinti ;). Ji pro juodą tinkliuką šviečia spalvotomis juostomis demonstruodama dar vieną šio sezono tendenciją – dryžius. Ir stipriai prisideda prie įvairovės plėtros šios tendencijos viduje – visos trys šio naujojo sezono Ilmavos dryžuotos ir kokios visos skirtingos!

Trijų ketvirčių rankovės – pats patogiausias ilgis vasariniam megztiniui. Ir daili I-cord apdaila visų pradžių ir pabaigų vietose, mažas minimalistinis akcentas, nekrentantis į akį ir nebandantis trikdyti bendros švarios kompozicijos, bet savo vaidmenį – neleisti kraštams riestis – puikiai atliekantis.

Dalios Liepuonienės megztas megztinis iš Isager Bomulin 0 ,1 , 30, 40, 41, 43, 46, 58, 60, 62; modelis – „Ilmava„. Pakabukas prie megztuko – Kristinos Bajorienės.

3 komentarai apie “Ilmava 13”

  1. Nepaprastai gražus megztinis, ir atrodo lyg suaugęs su mezgėja-šeimininke, matyt kažkur giliai mintyse seniai buvo, tik atsirado priemonės ir laiko sumanymui.

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00