Uždarytas ratas

Na, gal ir ne visai uždarytas, bet pagaliau mezgėja, numezgusi po megtinį iš Rowan Felted Tweed vyrui, sūnui ir anūkei, įsitaisė iš jų drabužį ir sau :).

Siūlas ne veltui tapo visos šeimos pasirinkimu – tikrai nėra lengva rasti tokį, kuris būtų ir labai šiltas, ir labai lengvas, ir labai gražus (manau, Aušra, taip pat visą šeimą juo apmezgusi, man pritars :)). Jei kam, kaip ir man, iškart ateina į galvą islandiška alternatyva, tai Rowan Felted Tweed meta paskutinius kozirius – jis yra ir puošnus siūlas, ir gerokai bukesniais dantimis ;).

Jei vyriškų megztinių spalvos buvo tokios… vyriškos, anūkė išsirinko jūros bangos atspalvį pati, tai sau megztinį ponia Jūratė nusimezgė iš saulėtos šio siūlo kolekcijos pusės. Dailūs nukeltų akių „drugeliai”, spėju, nepalengvino gyvenimo formuojant reglano pridėjimus, bet mes juk neieškom lengvų kelių, tik gražių ;).

Turbūt jau iš nuotraukų nesunku atspėti, kad megztinis megztas iš viršaus vienu gabalu, be jokių siūlių, preciziškai su adata pabaigtais elastingais stulpeliais.

Jūratės Tamošaitienės megztas megztinis iš Rowan Felted Tweed DK 181.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00