Vyriški megztiniai

Mano draugė visus metus megzdavo pačius įvairiausius dalykus, bet ilgiausias laisvo laiko metas – vasaros atostogos – dažniausiai būdavo skirtas vyriškam megztiniui. Vyrų šeimoje netrūko ir visi rudenį gimę, tai ir gimtadieniams, ir šalčiams buvo ruošiamąsi. Tokia tradicija susiklostė ne iš oro – vyriškas megztinis yra didelis daiktas, reikalaujantis ir laiko, ir pagalvojimo, ką daug lengviau daryti gyvenant ramesniu tempu per atostogas nei priešokiais po darbo. Vasaros dar liko, kai kam ir atostogų, perimam gerą idėją?

IMG 184rrr8

O įkvėpimui – naujas ponios Jūratės megztinis vyrui, toks idealiai tinkantis – ir išmodeliavimu, ir spalvos bei rašto pritaikymu -, kad gavėjų eilėje rikiuojasi ir sūnus, ir anūkė.

IMG 1845dd

Vyras juokėsi, kad megztinis toks geras, nes nešiotojas labai vykęs, ir kas ginčytųsi! Bet anūkė, prisimatavus senelio megztinį, pasiprašė sau lygiai tokio pačio, tokio pat dydžio ir tokių pat proporcijų, tai nori nenori, dalį nuopelnų tenka perleisti ir mezgėjai;)).

IMG 184dd3

Šitą nuotrauką įdėjau prisiminimui – kaukės ant veido, rekomenduojami reti išėjimai į žmones, niekas neatšaukia šiltų visomis prasmėmis dalykų poreikio.

IMG 185t2 ii2

Jūratės Tamošauskienės megztas megztinis vyrui iš Rowan Felted Tweed 190.{jcomments on}

1 komentaras apie “Vyriški megztiniai”

  1. Atgalinis pranešimas: Uždarytas ratas – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00