Sezonų sandūra

Sezonai šiais gerbūvio laikais nėra tokie svarbūs kaip seniau – mes išmokome užsitikrinti ir šviesą, ir šilumą, ir kondicionavimą prireikus, kad visuomet aplinkoje būtų palaikomas maksimalus komfortas, bet vis tiek – raskite abejingų baltam sniegui, pirmai žalumai ar auksiniams lapams! Neabejinga jiems ir mūsų spinta – joje keičiasi spalvos, modeliai, pluoštai.

Rasos nuotrauka su jos naujausiomis suknelėmis yra pati gražiausia pirmos pavasario dienos nuotaikų iliustracija. Viena suknutė žieminė (?) (nekreipkite dėmesio į trumpas rankoves, Rasai taip žiemą karšta ;)) iš kojininio patrinto džinso efektu dažyto siūlo, neabejoju, puikiai tarnaus ir pavasarį, bet… jos žvaigždžių valanda jau blėsta, estafetę perima naujoji medvilninė iš margos organinės Rosarios4 medvilnės, kuri kiekviename mezginyje suskamba naujai, netikėtai ir taip gražiai! Gera žinia susižavėjusiems – Rasa naujoms spalvoms užsakymą paruošė dar gilią žiemą, taip kad laukia įspūdingas tęsinys.

Rasos Bacevičienės megztos suknelės ir nuotrauka. Pirmoji suknelė megzta iš Schoppel-wolle Jeans Ball 2130 (Šeivamedžio uogos), antroji – iš Rosarios4 For Nature print 113, 116, 118, 105.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00