Nuala

Vasarinės palaidinės (tai yra neilgomis rankovėmis ir rekomenduojama nevilnone sudėtimi) iš storo siūlo yra tikras iššūkis. Iš vienos pusės, taip raiškiausiai atsiskleidžia raštas, iš kitos – tokio storio medvilnė, kaip pats populiariausias siūlas šiltam sezonui, yra labai sunki, džiūna savaitėm ir neduokdie patekti su ja į rimtą lietų, šaltų ir šlapių svorių kilnojimo treniruotė garantuota. Kartais su papildomomis atostogomis lovoje 😉 .

Židronė savo numatytam modeliui pasirinko kompromisą – vilnos ir medvilnės derinį, kuris dėl ypatingo skalsumo yra labai lengvas, ir planavo perskaičiuoti aprašymą plonesniam siūlui. Projektas šitą idėją atmetė. Teoriškai gali viską megzti iš visko, bet toli gražu ne viskas bus praktiška ir ypač gražu. Reikėjo keisti modelį arba siūlus. Židronė ir šitą kartą rado kompromisą – prie plono ir lengvo Jardim siūlo pridėjo lietuvišką liną, pritaikiusi atspalvį.

Lengvumo linas, hm hm, nesuteikė, bet jo buvo tik dalis, ir tuos papildomus gramus jis su kaupu kompensavo rašto ryškumu, gražiu kritimu ir labai subtiliu spalvos melanžu. Vėsią vasaros, šiltą rudens dieną, apatiniu sluoksniu permainingą, Židronė įsitaisė tikrai universalų rūbą. Šiais metais pati išbandžiusi tokį megztuko ir palaidinės hibridą, negaliu atsidžiaugti iki šiol 🙂 .

Židronės Stankevičienės megzta palaidinė ir nuotraukos. Siūlai – Jardim 31 kartu 4 gijų lietuvišku linu, modelis – „Nuala„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00