Don’t ask

Dalia savo šiųmetiniais mezginiais toliau demonstruoja meilę poliariškumams. Tai islandiška vilna per vasaros karščius, tai lengva medvilnė šaltam sezonui…

Apsirūpinusi nauja lengva trumpom rankovėm palaidine rudeniui, ji įtaisė komfortišką rūbą savo kūnui, o islandiškos vilnos visą vasarą šaukėsi jos širdis, tai kaip atsispirsi??? Naujas megztukas ne šiaip iš isladiškos vilnos, ji dar ir su moheriu kartu sudėta 😉 . Nes derinys toks gražus, taip dailiai guli ir taip smagu jį čiuopti… Truputį padūsavo tik, ar bus progų jį panešioti, bet ne visai tuo adresu, jei tikėjosi supratimo – tokio tipo mezginiai sudaro mano spintos didžiumą ir aš greičiau klausčiau, kaip be jų išgyventi žiemą 😉 .

Išsirinkusi megztukui kad ir turtingą, bet neryškią rusvą naująją Plotulopi spalvą ir pridėjusi prie vilnos visai rusvai pilką nedažytą Isager moherį, rodos, turėjo gauti tokį žemės gabaliuką ant kupros, bet – o stebukle! – pridėjo oranžinių ir melsvų blikų pilnas Kristinos sagas ir visi spalvoti vilnos margumynai sužydėjo, suspindo! Sagos prarado savo išskirtinį ryškumą, kuris truputį akį rėžė, kol jos dar gulėjo dėžutėje, pasidalino juo su mezginio medžiaga ir jaukiai įsitaisė joje kaip žiedai pievoje.

Atskiro pagiriamojo žodžio vertas modelis – vienas naujausių dizainerės Isabell Kraemer kūrinių, stilistiškai pratęsiantis jos minimalistinių, apgalvotom negausiom detalėm ir labai nešiojamų megztinių kolekciją. Dalia atsisakė ir pridėtinių kišenių, o kai visko nedaug, tai viskas labai svaru. Vien ta menama siūlė nugaroje kokia garsi ir net moheris jos nenuslopina!

Proporcijas ji taip pat sau pasikoregavo, statytas rankoves pavertusi pusiau reglanu ir kiek paplatinusi. LABAI nešiojamam daiktui – atlikėja su dizainere viena kitos vertos 🙂 .

Dalios Liepuonienės megztas megztukas Istex Plotulopi 2020 kartu su Isager Silk Mohair 7S. Modelis – „Don’t ask„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00