Zauberball100 lapkritį

Visą laiką įdomu stebėti, kokių spalvų įvairiais laikais pritrūkstame ir spėlioti, susiję tai su sezonais, vietos specifika, madom, individualiais skoniais ar tiesiog atsitiktinumais 😉 .

Iš gana plono Zauberball 100 (100% pavelta merino vilna, 100 g ~ 400 m) mezgami patys įvairiausi daiktai, bet dominuoja aksesuarai – skaros, šalikėliai, kepurės. Ir tai diktuoja spalvinius pasirinkimus – jei dideliu mastu mes bevelijame būti tamsesni ir santūresni (ypač žiemą), tai aksesuarai yra ta sritis, kur galime drąsiau rinktis, kas tinka ir patinka.

O patinka mums visi mėlyni atspalviai ir tai jau tikrai nepriklauso nuo sezono, jie mylimi visada 🙂 . Šalia jų atkeliavo naktinis Sfinksas, gaivus Rasos lašas ir visomis prasmėmis karšta Įkaitinta geležis.

Sofos kampą aš kaip ir priskyriau prie mėlynos grupės, bet iš tiesų jis yra ne visai toks paprastas – jame ryškus turkis per chaki pereina prie sodrių varinių atspalvių ir tai vienas pirmųjų mano išbandytų kamuoliukų, beje, numegztas jo gimimo vietoje, Wallhausene.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00