Plonas ir spalvotas

Lace Ball 100 (100% pavelta merino vilna, 100 g ~ 800 m) demonstruoja tas pačias tendencijas, kaip ir vakarykščio įrašo herojus – mėlyna spalva valdo 😉 . Arbatos ceremonijos žalia su ciklamenu – dailus spalvinis akcentas.

Šis dailus plonas siūlas mezgamas ar neriamas vienas, bet dažniausiai dėl savo plonumo jis tarnauja gražiu kompanjonu. Populiariausias duetas, atspėsite iš pirmo karto 😉 , yra šios gražios plonos vilnelės ir moherio. Ne vienas megztukas iš to derinio numegztas ir dar daugiau skarelių – Živilė demonstruoja porą pačio populiariausio pastaruoju metu Sophie scarf variantų.

Plonos vilnelės tokiam nedideliam dalykėliui reikia tik mažos dalies kamuoliuko, bet net ir jame spėja bent kartą pasikeisti ir pridėtas moheris gali būti taip pat kelių atspalvių, kaip pirmoje skarelėje, arba vienas, kaip apatinėje (kita dalis iš to paties kamuoliuko), tada jis apjungia perėjimus ir suteikia jiems bendrą spalvinį filtrą.

Abi skarelės megztos Živilės Mažeikienės, antra ir fotografuota egzotiškame peizaže 🙂 . Abiems skarelėms naudotas tas pats Lace Ball 100 kamuoliukas – 1699 (Alyvų kvapas), pirmoje prie tamsių spalvų atkarpos pridėtas Rowan Kid Silk Haze 641 ir Isager Silk Mohair 100. Šviesioje skarelėje margai vilnelei kompaniją palaikė Rosarios4 Aurora 4, modelis – „Sophie Scarf”.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00