Vasaros spalvų gausa

Ilgas užsitęsęs pavasaris stipriai pratuštino Schoppel-wolle medvilnės lentynas MZ – iki tol imlumu laikui gąsdinęs siūlas dažnai taip ir likdavo svajonėse, nes vasara jau čia, o tuoj ir baigsis… Šiemet daugelis pajuto, kad nauji vasariniai mezginiai (net ir labai ploni!) pasibaigė greičiau nei žiemos šaltis – ir tai suteikė oho kokį azartą ir entiuziazmą!

Todėl pasitikite antrąją spalvotų medvilninių kamuoliukų – Schoppel-wolle Zauberball Cotton (100% ilgapluoštė graikiška medvilnė, 100 g ~ 420 m) – bangą! Pasirinkimas dabar dar didesnis nei sezono pradžioje – prie senų gerų pažįstamų prisidėjo ir nauji spalvynai. Vasara tik persirito į antrą pusę, pasinaudokite pirmosios dalies pamokomis – „Akys bijo, o rankos padaro (ir greitai bei su malonumu 😉 )” – ir užsifundykite sau didelį mezgimo džiaugsmą su garderobo atsinaujinimu finiše :).

Lauko eksperimentai, Geltonsnapiai ir Planas B jau seniai turi užtikrintas vieteles mezgėjų širdyse, projektų krepšiuose ir daugumoje spintų,

kaip ir Vaizdinga vietovė, Banko paslaptis ar nuotaikinga Saulėtoji pusė,

o štai Muzikinė dėžutė, kurią ketvirtadieninis klubas, apžiūrinėdamas naują siuntą, akimirksniu perkrikštijo Šaltibarščiais, atkeliavo pirmąja nauja šio sezono spalva.

Kaip ir Paplūdimio bėgikas, iš kurio greita Jolanta jau pradėjo naują megztuką 🙂 .

Trečioji naujiena – Pūkuotas kamuoliukas – atkeliavo lydima senų draugų – Nykstančių kontūrų ir truputį spalviškai į ją panašaus Senamiesčio (nuotrauka viršuje).

Visos spalvos dera tarpusavyje, o taip pat ir su kitomis tokio pat storio šio gamintojo medvilnėmis, taip kad variantų kūrybai – neišsemiamas aruodas, o pasiteisinimų atidėliojimui – tirpstanti vasaros saujelė 🙂 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00