Ploni medvilniniai melanžai

Šalia vakarykštės švelniai pereinančių spalvų medvilnės atkeliavo ir gausi kolekcija tokio pat storio ir sudėties Cotton Crazy Starke 4 (100% ilgapluoštė graikiška medvilnė, 100 g ~ 420 m) siūlų.

Skiriasi nuo Zauberball Cotton kamuoliukų tik, kad spalvos pereina taip pat švelniai, bet aiškiai matomais melanžais, kurie, kaip jau yra pastebėję Schoppel-wolle gerbėjai, yra vienas šios gamintojo firminių ženklų.

Ne be naujienų ir šio siūlo lentynose ir dar net daugiau nei kitų ;).

Pamatas įsitvirtinęs pas mus jau ne vienerius metus, o Pūkuotas kamuoliukas apatinėje nuotraukoje – pirma graži naujiena 🙂 .

Kaip ir Skrydis į mėnulį, Pajūrio bėgikas bei Šaltibarščiai Muzikinė dėžutė.

Šalia – pažįstami Derliaus metas ir Vasaros pasaka.

Kaip jau vakar minėjau, įvairiausiai dažyta fingering storio Schoppel-wolle medvilnė puikiai sugyvena viena su kita, paskutiniame pavyzdėlyje kaip tik suderinti du skirtingi šios dienos įrašo herojaus spalvynai. BET! Viena kūrybinga mezgėja, sugalvojusi suderinti ne tokius jau akivaizdžius dalykus, užklausė manęs, kaip draugauja Schoppel-wolle medvilnė su Isager vasariniais siūlais ir man nieko kito neliko, tik pabandyti :). Pirmame pavyzdėlyje – Cotton Crazy Starke 4 yra suderintas su Isager Hor Organic, antrame – ta pati medvilnė su Isager Japansk Bomuld. Neišbandytas tik derinys su Isager Bomulin, bet kaip galiu spėti iš pirmų pavyzdžių, jokių kliūčių nebūtų ir šiai draugystei 😉 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00