Dangiška medvilnė

Pats laikas truputį nukrypti nuo vilnonės siuntos dalies prie medvilnės – vasara dar tik persirito per antrą pusę ir tai tik pagal kalendorių 😉 . Sinoptikai prognozuoja, kad ilgas ir užsitęsęs pavasaris lems tokį pat vasaros pasislinkimą rudens pusėn, taip kad ramiai dar spėsite atsinaujinti šiam sezonui. Jei nespėsite pasipuikuoti nauju rūbeliu šiemet lauke, tai turėsite daug malonumo megzti šiltomis dienomis (šita medvilnė yra tikras džiaugsmas net aistringiems vilnos gerbėjams 😉 ), o kitais metais su pirmais saulės spinduliais atidarysite sezoną premjera 🙂 . Dar įskaičiuojam šiltas patalpas ir šiltus kraštus – du papildomi koziriai medvilnės naudai.

Fingering storio medvilnę Schoppel-wolle gamina kelių rūšių ir didelis to reikalo smagumas yra galimybė visas rūšis ramiai derinti tarpusavyje, nesijaudinant nei dėl storio, nei dėl faktūrų skirtumo.

Pradedam nuo kukliausiai marginto Cotton Ball (100% ilgo pluošto graikiška medvilnė, 100 g ~ 420 m). Šios kolekcijos siūlai yra netolygiai dažyti, bet viena spalva, todėl tiks ieškantiems ir vienspalvio, ir įdomaus bei turtingo siūlo tuo pat metu. Atkeliavo pasibaigusi vaiskaus dangaus mėlio, varpelių ir gilių ežerų spalva, pakankamai santūri mohochromijos mylėtojams ir pakankamai įdomi toninėmis gradacijomis, kurios netrukdo net ir sudėtingam raštui atsiskleisti: numegztas pavyzdėlis tą paliudys 🙂 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00