Geltonos šleputės

Gražvydė savo šleputėmis ne tik priminė man jau senokai MZ puslapyje paskelbtą (ir primirštą 😉 ) receptą, bet ir labai daliai pademonstravo taip man patinkantį siūlą iš Opal Country serijos, kuris truputį pasimeta didžiulėje margoje visokiais būdais dažytų kojininių siūlų jūroje, nors atidžiau įsižiūrėjus iš visų išsiskiria trumpomis spalvų atkarpomis, kai didžiuma kitų siūlų dažyti arba dryželiais, arba žakardą imituojančiais raštais. Tokio pat stiliaus yra kaimyninėje lentynoje įsitaisiusi WYS Signature 4-ply Florist serija, tik šios margumai yra labai šviesūs, švelnūs ir vieno atspalvio ribose, o Opal Country serija mirga intensyviais plėmukais, kurie sukuria ir margumo, ir vieningos medžiagos įspūdį.

Gražvydė savo megztoms šleputėms naudojo dvigubą siūlą, tokiu melanžu dar labiau sustiprindama tolygaus mirgėjimo įspūdį, ir šitas siūlas yra būtent tas, kurį gali dvigubinti (ar trigubinti, jei yra toks reikalas 🙂 ) be jokio nuostolio dažytojų sumanymui, atvirkščiai, tuo tarpu sutaikyti juosteles gali pasirodyti sudėtingiau nei išskristi į kosmosą, o dvigubas žakardą imituojančio dažymo siūlas bus taip toli nuo pradinio dažytojo užmanymo, kad gali ir neatpažinti.

Tobulai reikiamo marginimo parinktas siūlas – tik vienas Gražvydės šlepučių pliusas. Dvigubas siūlas bus ir gerokai tvirtesnis, ypač turint galvoje, kad ir viengubi kojininiai siūlai yra žinomi ilgaamžiai. Storas siūlas ir formą geriau laikys, ir šilumą savo šeimininkui garantuos – Gražvydė mezgė šitą porą vyrukui, mėgstančiam geltoną spalvą (ir jau pirma Gražvydės megzta pora besidžiaugiančiam 😉 ). Spalva su tokiu daiktu kaip šleputės sunkokai suderinama, nes yra tepli ir nepraktiška, užtai parinktas toks margas jos variantas – į patį dešimtuką!

Gražvydės Norkienės megztos šleputės ir nuotraukos. Siūlai – Opal Country 11291, modelis – „Kalėdinės šleputės„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00