Vyriški aksesuarai

Vyriškų mezginių spektras dažniausiai yra gerokai siauresnis nei moterų spintose aptinkamas 😉 , bet – šalčiams atėjus vienu megztiniu ir vyras gyvas (t.y., šiltas 😉 ) nebus. Geriems santykiams su šalčiu reikia sunkiosios artilerijos – šiltų aksesuarų.

Mažais atrodantys daikteliai (net ir pavadinimas toks papuošalinis – aksesuarai) turi didelę galią ir tai liečia visas gyvenimo sritis, bet jei apsiribosim mezgimu, tai nei vienas, patyręs, kokį komfortą teikia šilta galva ir geros pirštinės, nenuvertins jų svarbos.

Vyriškam pirštinių ir kepurės komplektui Dalia išrinko labai lakoniškus modelius, nuosaikų koloritą ir super gražų tvido siūlą (jis, būdamas plonu, yra dar ir labai šiltas 😉 ) – viskas solidžiam ir klasikiniam įvaizdžiui. Ne be subtilių kuriančio žmogaus niuansų – girdite, kaip tyliai šnabždasi tarpusavyje smulkūs palto eglutės ir kepurės dryželiai, o fone jiems pritaria šviesiai ir tamsiai rusvi pirštinių tvido spurgeliai?

Dalios Liepuonienės megzta kepuraitė ir pirštinės, nuotraukos – Urtės Liepuoniūtės. Siūlai – Isager Tweed (Oak ir Walnut), pirštinių modelis iš knygos „Handcraft„, kepurė – iš geros galvos 🙂 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00