Spalvota medvilnė

Baigiam siuntą iš Schoppel-wolle gražiaisiais medvilniniais kamuoliukais Zauberball Cotton (100% graikiška medvilnė, 100 g ~ 420 m) ir jei mezginius nešiojantiems šis pluoštas dabar atrodo visai neaktualus, tai mezgėjai gyvena visai kitoje laiko juostoje, kur nuo projekto iki daikto yra ne pusvalandis apsipirkimo, o gerokai ilgesnis laiko tarpas 😉 . Žengiantiems koja kojon su sezonais, vilna jau tuoj tuoj bus mažiau aktuali ir prasidės intensyvus galvojimas apie artėjančias šiltas dienas 🙂 .

Ši medvilnė mezgėjų labai mylima už jos švelnumą ir minkštumą (savybė ne tokia jau ir dažna šio pluošto siūlų ir ypač mezginių tarpe) bei išskirtinai gražias ir originalias pereinamas spalvas.

Jei pirmasis kamuoliukas jau matytas ne kartą (ir jau ne kamuoliukų, o mezginių pavidalu), tai antrasis – visai naujiena. Tas pats spalvynas – Damos pirmos – pasirodė pas mus vasaros pradžioje medvilninio melanžo pavidalu, o dabar atkeliavo ir švelniai persiliejančių spalvų variantas. Su išskirtinai aktualiais ir labai nebanaliais rožiniais atspalviais 😉 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00