Su rugsėjo pirmąja!

Nemeluosiu, labai džiaugiuosi, kad mano visi vaikai jau baigė vidurines mokyklas ir rugsėjo pirmą dieną aš nebesu žemame starte, pasiruošusi nelengviems mokinio tėvo iššūkiams – pačiai mokytis man būdavo daug lengviau ir maloniau 😉 . Todėl būdama mokine aš visuomet džiaugsmingai laukdavau rugsėjo pirmosios – su visais mokyklose esančiais trūkumais mane žavėjo ir pats mokymosi procesas, ir bendravimas su klasiokais bei mokytojais. Dailės mokyklos laukdavau dar labiau – jokių minusų ji mano galvoje neturėjo, vieną didelį magnetinį pliusą. Iš mokyklų į mano gyvenimą atėjo patys brangiausi žmonės ir pačios svarbiausios patirtys, todėl kiekvieną rudenį su nostalgija imu dairytis kokių kursų ir kuriu ilgalaikius darbinius planus – nemenkas mokymosi metų skaičius padarė savo… 😉 .

Megztų uniformų demonstravimo laikas man jau liko praeityje, todėl šiandien simboliškai norėjau paruošti įrašą apie pačius mažiausius, tuos, kurių dar laukia ilgas ir vingiuotas mokymosi kelias. Juos prieš uniforminius, (ir būkime atviri – ne visą laiką komfortabilius 😉 ) drabužius mes rengiame pačiais švelniausiais pluoštais ir išmyluota kiekviena mezginio akute.

Jurgitos megztas komplektėlis būsimam mokinukui – spalvą ir modelį diktuota dar ne taisyklės, o tik mamos ir mezgėjos skonis. Patogus reglanas su sagutėmis – pats geriausias pasirinkimas šiltam kūdikio megztukui. Iš super švelnaus ir kartu praktiško kojininio siūlo su kašmyru – ir nešioti miela, ir prižiūrėti paprasta, ir tveria ilgai (o kūdikiai megtukui nešioja dažnai įnirtingiau nei mes kojines 😉 ). Megztukas, kaip ir dera rimtesniam daiktui, iš dvigubo siūlo, priderintos kojinytės – iš to paties viengubo. Dydžiai pataikyti – kaip su tais rūbeliais gimęs būtų 😉 . Pirmam rudeniui – namų mokykloje 🙂 .

Jurgitos Sadauskienės megztas komplektas kūdikiui ir nuotrauka. Siūlai – Regia Premium Cashmere 00096, sagutės – Union Knopf.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00