Ilmava 24

Visokių mezgimo madų vėjų, pro MZ mezgėjų krepšius prasisukusių, matėm – tai koks skaros modelis pas visus ant virbalų įsitaiso, tai pėdutės karaliauja, tai koks megztuko modelis mezgančią bendruomenę apėmė, bet tokio universalaus ir taip ilgai bei sėkmingai vis nauju pavidalu pasirodančio modelio, kaip „Ilmava”, spėju, nesame turėję. Ne veltui jis jau ne vieną sezoną skaičiuojančiu serialu virto… Šiandien kaip tik naujos serijos diena ir Gražvydė pristato savąją versiją 🙂 .

Spėju, ne vienam ji primins labai populiarų Petitknit modelį ir tai tik dar kartą patvirtina faktą, kad geros idėjos ne į vieną galvą nusileidžia – paprasti tekstūriniai gerų ir išvirkščių akių dryželiai ypatingai efektingai pabrėžia modulinį apvalios koketės auginimo būdą ir labai dailiai atrodo išsidėstę ratu. Gražvydės šios dienos serijai pridėjo ir skeltukus šonuose 🙂 .

Smagiausia dalis man buvo atspėti siūlus – neatspėjau ;( ir nenuostabu, toks Schachenmayr Egypto Cotton medvilnės marginimas taškeliais – jau istorija, bet gera žinia, kad vienspalvis pratęsimas dar turi savo lentyną ir labai vertą dėmesio, nes siūlas yra ypatingo smagumo ir tokio patogaus storio, kad puikus tiek mielam medvilniniui megztukui, tiek lengvai vasarinei palaidinei.

Gražvydės Norkienės megztas megztukas iš Schachenmayr Egypto Cotton 00085, modelis – „Ilmava„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00