5+5

Aš net ne iš karto supratau, kad Audronė su nauju megztuku – taip įpratau matyti ją matyti su mezginiais iš plonosios ir spalvotos Schoppel-wolle medvilnės. Po fotosesijos Audronė net suskaičiavo, kad šiandieninis megztukas jau penktasis iš šio siūlo – prie jau turimų penkių skarelių 🙂 . Išvados peršasi pačios 😉 .

Paskutinė Audronės skarelė buvo skirta specialiam koncertui, šito megztuko tai kelionei ji pabaigti nespėjo, tai pabaigė kitos metu. Prie konkretaus įvykio jo nepririšo, bet kadangi tai įvyko kelionės į kitą koncertą metu, tai ir jis visai nesunkiai gali įsitaisyti specialų statusą 😉 .

Savo penktajam Audronė išrinko aktualų siluetą – gana trumpą, nuleistais pečiais ir gana plačiomis rankovėmis. Spalvos lygiame rašte skleidžiasi visu gražumu niekieno netrukdomos, o tai, kad dalis megztinio (rankovių prakirpimo vietose) buvo megzta pirmyn-atgal ir spalvų perėjimai tapo platesni, tik suteikė įdomaus ritmiško žaidimo bendram spalviniam paveikslui.

Pirmam koncertui megzta premjera neįvyko, užtai kitos kelionės metu megztukas laikinai pasidžiaugė net dviem šeimininkėmis – per daug gražiai ir gundančiai jis atrodė 😉 . Audronės draugė dar valiūkiškai pasiraitojo rankoves 🙂 .

P.S. Visi mezgėjai žino, kad kuo daugiau mezgi, tuo turi didesnes likučių atsargas. Trečias, berods, Audronės megztukas iš spalvotos Schoppel-wolle medvilnės ir buvo iš galiukų. Ir turiu prisipažinti, kad turi šiltą vietelę mano širdyje 😉 . Nauji mezginiai iš šio siūlo man suteikia daug vilčių… 😉

Audronės Steponaitienės megztas megztukas iš Zauberball Cotton 2407 (Downtown).

1 komentaras apie “5+5”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00