Trečias raundas

Orai šiuo metu yra labai draugiški lengvų megztukų pristatymui, todėl taip smagu pratęsti Zauberball Cotton įsikūnijimų paradą.

IMG 530fg8 2

Siūlas šis ne vieno mezgančio žmogaus akyse reabilitavo medvilnės vardą (pamirškit kietą, stangrią ir susitraukusią medžiagą, gera medvilnė yra ne apie tai), Audronės yra mylimas ir labai artimai pažįstamas. Po tokio intensyvaus bendravimo beveik neišvengiami yra tam tikri kiekiai likučių, o jei mezgi paderindamas spalvas, tai tų likučių susidaro tokia gan keistoka krūvelė – Audronė apie ją pasakojo be didelio entiuziazmo. Gražiausi spalviniai perėjimai jau seniai į kitus megztukus saugiai įsikomponavo, palikdami galą tokios spalvos, galą – anokio atspalvio… 

IMG 5jk309 2

Audronė sudėjo visas turimas atsargas ir nėrė į tiesiai į gilius kūrybinius vandenis. Dėliojo savo turimus kamuoliukus stambiomis juostelėmis, kurias atskyrė tamsiai mėlynais ir violetiniais ripso brūkšniukais. Pereinamų spalvų segmentai čia naudojami kaip vienspalviai, bet dėl savo lengvai margo dažymo tas vienspalviškumas labai turtingai atrodo. O per juostelės vidurį įkomponuota išilgintų akių juosta savo tekstūra dar labiau tą spalvinį gilumą praturtina.

IMG 53kj14

Žinojau, kad Audronė mezga naują megztinį iš visko, kas jai liko nuo praeitų dviejų (kasmet po naują megztinį iš to paties siūlo, ar čia, sakykite, ne meilė?), bet kai įžengė pro duris pasipuošusi jau baigtu, prisipažinsiu, ne iš karto pažinau who is who – tokį efektingai naują derinį iš pažįstamų spalvų ji sudėliojo.

IMG 532lk0 2

Viskas, kas eigoje galėjo pasirodyti minusais (atskiri jau toli gražu nebepereinamų spalvų galiukai, vien žalsvi atspalviai kamuoliuke, kuriam ir rausva pagal planą priklausė, bet nebetilpo, keisti kiekiai), Audronės naujame megztuke susidėliojo vienas ant kito į didelius efektingus pliusus.

IMG 532kl3 2

Siluetas paprastas – pirmu smuiku žaidžia spalvos ir raštai. Kūnas megztas nuo apačios į viršų, nuleistais pečiais, nemodeliuojant rankovės išėmimų, šios gi – nuo pažasties žemyn.

 IMG 53lk33 2

Ripsinė tos pačios mėlynos spalvos apdaila gražiai įrėmina viso mezginio juosteles,

IMG 53gf34 2

apačios skeltukas – žaisminga detalė.

IMG 534dd4 2

Audronės Steponaitienės megztas megztukas iš Zauberball Cotton 2340 (čia tas kamuoliukas be rausvos dalies), 2341, 2343, 2342.{jcomments on}

1 komentaras apie “Trečias raundas”

  1. Atgalinis pranešimas: 5+5 – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00