Planas C

Audronė, manau, pritars, kad šie gražuoliai kamuoliukai tikrai ne be charakterio. Jos Planas B išvis atsisakė bendradarbiauti su Geltonsnapiais.

IMG 0338 medium2

Iš šalies abu tiko vienas kitam kaip to paties lizdo paukšteliai, tos pačios rausvos, žalsvos ir gelsvos spalvos, tik Planas B dar savyje gero mėlynumo turėjo. Pastarasis pagal planą turėjo atsverti pasteliškai šviesią gamą, ją su džinsais sujungti ir kartu svorio bei solidumo švelnioms spalvoms suteikti. Bet va, istorija kartojasi, megztinis atkakliai nenorėjo ta mėlyna prasidėti. Nieko, galės pasibaigti. Ot ir ne, pasirodo, nepaisant išorinio panašumo Planas B nenori turėti nieko bendra su jokiais Geltonsnapiais!

IMG 0124 medium2

Teko Planą B keisti planu C. Geltonsnapiams į kompaniją atėjo Seni geri laikai ir viskas darniai sustojo į savo vietas. Dramatiškus reikalus pakeitė skaisčios švelnios spalvos be perdėto saldumo suteikiančios megztukui gaivią vasarišką nuotaiką.

IMG 0351 medium2

Nuo viršaus megztas nuleistais pečiais, pabaigoje jis pasibaigia prailginta nugara. Švelnus saulėlydis ir subtili gėlių puokštė viename. Ir visa ta labai jau nešiotojai prie veido:).

IMG 0350 medium2

Audronės Steponaitienės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – Zauberball Cotton 2341 (Geltonsnapiai) ir 2340 (Seni geri laikai).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00