Vejamės vasarą?

Štai ir pilnas vaizdas drabužio, ant kurio viliojančiai buvo sudėlioti spalvotos medvilnės Zauberball Cotton Planas B kamuolėliai.

IMG 7127

Dalios projektų puslapyje ši palaidinė pavadinta Violetos Palčinskaitės žodžiais „Aš vejuosi vasarą”, bet pažiūrėjusi į žaliuojančius miškus ir žolę, besidžiaugdama ypatingai šiltomis dienomis, galvoju, kad nelabai stipriai ir skubėti reikėjo, vasara visai netoli tenukeliavo;).

IMG 7147

Toks gražus ir ne per šiltas megztukas lyg tamtyč šioms šiltoms gražioms dienoms sutvertas, o atvėsus šiltose patalpose jis primins mums vasaros pievas…

IMG 7132

Megzta nuo viršaus, truputį pažongliruojant kamuoliukų spalvomis. Žiūrėdami į dailiai subalansuotas spalvas ir rašto juosteles, nė neįtarsi, kad šis siūlas turi ne tokį jau rožinį ir  pūkuotą charakterį. Pavyzdžiui, jis griežtai atsisakė bendradarbiauti Daliai sumanius pradėti kaklą mėlyna spalva. Retrospektyviai žiūrint, turėjo tas siūlas racijos…

IMG 7148

Labai ilgi spalvų perėjimai peržengia vieno kamuoliuko ribas, todėl ir mezgimas su jais – ir sudėtingesnis, ir įdomesnis bei žadantis daugiau galimybių tuo pat metu. Augalinį raštą Dalia mezgė tik spalvų perėjimų vietose, ir tik kūne. Dar pridėjo ripsinius kraštelius, šoninės siūlės imitaciją ir prailgintą nugarą.

IMG 7154

Man buvo liepta aiškiai parodyti, kaip prie naujos palaidinės tinka Kristinos suverta rožinio kvarco apyrankė, tai paskutinėje nuotraukoje tą ir darau.

IMG 7156

Dalios Liepuonienės megzta palaidinė iš Zauberball Cotton 2342 (Planas B), pačios kurtas modelis.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00