Cotton Ball naujienos

Cotton Ball (100% medvilnė, 100 g ~ 420 m) yra lygiai tos pačios minkštos ir kokybiškos ilgapluoštės graikiškos medvilnės kamuoliukai, kaip praeito įrašo herojai, tik kitaip dažyti. Dar praeitais metais būčiau įvardinus juos kaip pusiau vienspalvius, bet šiemet jų kolekciją papildė dvi naujos labai trumpais etapais margintos ir pakankamai margos spalvos, tai šiemet Cotton Ball skiriasi nuo Zauberball Cotton tuo, jog pastarieji yra ilgais spalviniais perėjimais, o šiandieninė kolekcija – pusiau vienspalvė ar dažyta trumpais spalviniais segmentais.

Dvi naujos spalvos, įnešusios margą sumaištį į vienspalvių kamuoliukų sukūrį, yra „Jūra ir…” ir „Tikri pokyčiai” – pirmose nuotraukose matote kamuoliukų ir mezginių iš jų vaizdus.

Du margučiai – ne vienintelės naujienos Cotton Ball kolekcijoje. Kartu su jais atkeliavo ir keturios naujos gaivios ir labai vasariškos spalvos – taip ilgai laukta sniego balta, saulėta geltona, skani šalta raudona ir melsva. Dar kartą patikinu, nebijokite šito siūlo plonumo, tai viena maloniausių mano megztų medvilnių, patikėkite lojaliu vilnos klubo nariu 🙂 . Nešiojasi ji taip pat puikiai, kaip ir mezgasi.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00