Ananta Cardigan

Šis megztukas – ne pirmas Guntos bendradarbiavimas su modelio dizainere testuojant naujienas. Sutampa abiejų meilė sudėtingiems raštams, vingriems daugiasluoksniams ornamentams…

Šis modelis skirtas dizainerės anytai su jos mylimais islamo pasaulio dekoratyviniais ornamentais ir Gunta, pasirinkusi raštui pereinamų spalvų siūlą, tą pradinę idėją dar labiau paryškina. Fono ir rašto siūlų kontrastas yra pakankamai didelis ir ryškus (padeda ir tai, kad margam siūlui į kompaniją parinktas labai lygus ir ženkliai tamsesnis fonas), raštas niekur neprapuola, o dailus jo spalvinis mirgėjimas suteikia papildomos dimensijos ir taip pakankamai komplikuotam ornamenui. Jau buvau ir pamiršusi, kaip gražiai Zauberwolle melanžas draugauja su vienspalviu siūlu – tiek raštuose, tiek juostelėse.

Kaip matote nuotraukose, tarp kai kurių rašto vietų yra pakankamai daug fono akių, tai Gunta turėjo progos išbandyti ir naują palaidų siūlų fiksavimo būdą, išmezgant juos karts nuo karto išvirkščiai (tam tikra prasme tai lyg dvigubame mezgime).

Atkreipkite dėmesį į sagutes, kuriose yra ir žalios, ir bordo spalvų elementų – jos lyg specialiai Guntos megztiniui pagamintos. Kadangi žiūrėjau per petį, kai ji sagas rinkosi, jaučiuosi prisidėjus 😉 .

Guntos Jarutės megztas megztukas iš podėliukų vilnos su Zauberwolle 2306 (Geltonas filtras), modelis – „Ananta Cardigan„. Sagos – Union Knopf.

2 komentarai apie “Ananta Cardigan”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00