Karamelė su uogomis ir šokoladu

Dar vienas šiltas megztukas kitoje spintoje – pavasariui pasitikti 🙂 . Taip pat iš estiškos vilnos – ir ne tradicinių perėjimų, o originalaus melanžo. Tokie eksperimentiniai spalvynai (šiuo atveju ir netradicinio 6/2 storio) karts nuo karto atsiranda Raasiku fabrike ir nesikartoja, jų nerasite pagrindinėje ir nuolat palaikomoje paletėje – tuo smagiau kokį unikalų pagauti 🙂 . Pasitaiko tarp jų ir tvido imitacijų, ir ne taip tradiciškai tvarkingai keičiančių spalvas.

Melanžai tame siurprizų skyrelyje – gana retas paukštis. Pas mus jie retą palieka abejingu, daugelis lengvai pasirenka vieną iš love-hate pusių. Vieniems jie asocijuojasi su skurdžia praeitimi, kai buvo bandoma kūrybiškai suktis iš siūlų trūkumo, kiti (aš esu šioje stovykloje) myli juos dėl netikėtų derinių ir naujų spalvų, kurios optiškai susimaišo, duodamos turtingą ir sudėtingą atspalvį.

Spalva, spėju, ir papirko Eriką 😉 . Joje ir skanūs kulinariniai atspalviai, ir turtinga gamtos paletė, kam kas labiau akį ar širdį džiugina.

Spalvai valdant modelis taip pat išsirinktas minimalistinis, tik Erika mezgė ne iš galvos, o pagal populiarios dizainerės Petitknit modelį, ne vienas jos megztas, išbandytas ir visi puikiai tinka. Tik ilgio pridėta – tai pačiai šilumai 🙂 .

Erikos Martinavičiūtės megztas megztinis iš Aade Long 6/2, modelis – „Caramel Sweater„.

1 komentaras apie “Karamelė su uogomis ir šokoladu”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00