Šalikai valdo

Šalikas ir rudeninis mezginys arba šalikas ir kalėdinė dovana – sąvokos sulipusios, neišskirsi. O ir skirti nereikia, nes dovanos pavidalu jis yra pats saugiausias mezginys – tiks bet kokio dydžio, o ruduo – pats geriausias fonas visiems aksesuarams demonstruotis ir daugiasluoksniams ansambliams kurti.

Šalikas – aksesuaras pirmo svarbumo. Ir kalba ne tik apie šildymą – arti veido būdamas, jis turi tikti ir puošti. Mezginiui pagrindinis reikalavimas – dvipusiškumas. Populiarųjų anglišką stulpelį jau apkalbėjome, Jolanta šiandien demonstruoja dar vieną klasikų klasiką – ripsą, dėkingiausią priemonę spalviniams blokams ir dryželiams.

Jais Jolanta ir užsiima. Susirinkusi visus turimus pūkuotus Brushed Alpaca Silk kamuoliukus, ji sumeistravo tokią švelnią pastelinę kompoziciją, o pilkos pritrūkusi, prisidūrė moherio – šis įnešė lengvą vos pastebimą permatomumą į bendrą paveikslą.

Didelis, platus, jaukus ir pūkuotas, toks šalikas šildys ne tik savo vilnos gerumu, bet ir efemerišku pūko debesėliu bei spalvinio derinio jaukumu. Ir tiks prie visko – juk visi kamuoliukai iš tavo aruodo, visi su meile išsirinkti, patinkantys ir tinkantys 🙂 .

Jolantos Žilinskienės megztas šalikas iš Drops Brushed Alpaca Silk 02, 04, 05, 14, 20, Isager Silk Mohair 3S ir paskutinės nuotraukos.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00