Tekstūrų grožis

Vienspalviai kojininiai siūlai, kokių gražių spalvų bebūtų, kartais pasimeta tarp ryškesnių ir margesnių giminiuočių, todėl visą laiką smagu surinkti kolekciją-kitą vienspalvių kojinių ir parodyti, kokie turtingi, gražūs yra įvairūs tekstūriniai rašteliai, kaip ryškiai jie atsiskleidžia siūlo marginimui nekonkuruojant dėl dėmesio, kokia svarbi jose tampa kiekviena detalė, konstrukcijos niuansai. Na, ir kitos derinimo galimybės taip pat 😉 .

Persuktų akių pynelės groja pirmu smuiku Dalios kojinėse, bet aš pirmiausia pamatau tą ypatingai akį traukiančią šartrezo spalvą 😉 .

Gunta savo kojinėms pasirinko labai kultūringą prislopintą rausvą spalvą ir modelį su tokio pat subtilumo detalėmis – vertikaliomis nukeltų akių juostomis, horizontalių akių juostelėmis, atskiriančiomis pirštų dalį, dailiomis pynelėmis šonuose, primenančiomis mažytės verbas. Ir vyšnaitė ant torto – akių mažinimas kelčiai pačiame pade, kad būtų nematomas stovint ir nesuardytų trapios kompozicinės pusiausvyros.
Siūlų sudėtis taip ne visai paprasta, sudėtyje yra bambuko, kas suteikia kojinėms gražaus kritimo, labai švelnų blizgesį, o iš nematomų, bet svarbių šiai garderobo daliai dalykų – antibakterinių savybių.

Netradicinė ir Židronės kojinių sudėtis, jose be merino vilnos ir sintetikos yra ir šiltos jako vilnos, kuri suteikia ne tik šilumos, bet ir tą rusvai melanžinį spalvos margumą. „Medučiu” pavadintose kojinėse draugei – ne tik bičiulystės šiluma, idealiai draugauja ir raštas su siūlo spalva bei mezginys su rudeninėmis būsimos nešiotojos nuotraukomis.

Susižavėjusiems ir bedūsaujantiems, kad gražu, bet nemoka, primenam, kad nuo šio šeštadienio prasideda trijų dienų kojinių kulnų kursus, kur išmoksite megzti juos pačius įvairiausius.

Pirma pora megzta Dalios Liepuonienės, siūlai – Schoppel-wolle Admiral 383, modelis – „Fairy Dance„. Antra pora megzta Guntos Jarutės, siūlai – Regia Premium Bamboo 00083, modelis – „Nopo„. Trečia pora megzta Židronės Stankevičienės, nuotraukos – Eglės Lašinskienės; siūlai – Merino Yak 7504, modelis – „Catharine Macaulay„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00