Jaučiat, po kojomis šiugžda Kalėdos

Tikiu, kad yra dar apdairesnių žmonių, kurie ima ruoštis Kalėdoms dar rudeniui neatėjus, bet didžioji dalis laukia sniego ir žiemiškos nuotaikos. Tik ne mezgantys! Nes tą, ką kitas pasisekus nupirks per minutę, tau reikės megzti net ne dieną ir ne dvi :). Būtent dėl to ilgo rankų darbo dovanų ruošimo laiko MZ pirmoji visame Vilniuje (spėju, ir ne tik jame 😉 ) organizuoja Kalėdinę šventę, kurios metu keičiames savo megztomis dovanomis – reikia laiko visoms kitoms suruošti! O kad tradicinė eglutė įvyktų pačioje gruodžio pradžioje, ruoštis reikia jau dabar 🙂 . Todėl kitą ketvirtadienį, spalio 20 dieną, klubo susitikimo metu traukiam burtus!

Šių metų Kalėdinių mainų temą iliustruoja nepaprasto gražumo Dalios kojinės. Taip, ilgą laiką ieškodamos vis naujų temų savo žieminei šventei mes apsukom ratą ir grįžtame prie vienos pirmųjų eglučių (2013 metai!) temų – kojinių. Per tą laiką visos dovanotos jau turėjo susinešioti 😉 .

Taisykles daugelis žino, o naujokams pakartoju. Spalio 20 dieną klubo susitikimo metu (17.30 val.) išsitraukiame burtus – kam šiais metais megsime dovanų kojines. Tam tikslui visi norintys dalyvauti turi ant A4 (būtinai, kad visų lapeliai būtų vienodi) formato lapo surašyti savo duomenis

1. Vardas, pavardė, el.paštas ir telefonas.
2. Savo kojos dydį – galite ant lapo apibrėžti pėdą (tik gerai abiem kojom atsistokite prieš paprašydami kito tą padaryti), parašyti kažkokius kojos ypatumus, jei svarbūs – aukšta keltis, plati ar siaura pėda ir pan.
3. Jei turite pageidavimų spalvoms ar dar kokius niuansams (mėgstu trumpus aulus, pvz.), kurie gali būti svarbūs, kad dovana garantuotai pataikytų į dešimtuką.

Gruodžio pirmą ketvirtadienį per klubo susitikimą (gruodžio 1 diena) tradiciškai atidarysime Kalėdų sezoną ir keisimės dovanomis – dalyvavimas būtinas, nes kalėdinė eglutė be Kalėdų senelio (ypač jei kitas sulaukia, o tu – ne) yra labai nešventinis momentas net ir ne vaikų kompanijoje. Apsisprendę dalyvauti raudonai apsibrėžia kalendoriuke šias dvi dienas (spalio 20 d. ir gruodžio 1 d.) ir jokių kitų reikalų tiems vakarams neplanuoja 😉 .

Pavyzdžių šį kartą nedaug, bet labai gražus – ko jau ko, bet kojinių MZ dienoraštyje netrūksta, o ir šiaip ši sritis mezgimo pasaulyje tikrai nėra užleista, juolab kad megztas kojines vertina turbūt didžiausias kiekis visų nemezgančių, o tik megztus daiktus nešiojančių žmonių.

Apie siūlus – jei gavėjas neturi kažkokių spec. pageidavimų, renkamės specialius kojininius siūlus – ką žinai, kad vėl tokia proga naujas gauti pasitaikys 😉 . Iki pasimatymo – šiltų kojų ir geros šventinio sezono pradžios visiems 🙂 .

Dalios Liepuonienės megztos kojinės iš Zauberball Crazy su Opal uni 3081, modelis – „Woodruff„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00