Prabanga kojoms

Kojininiai siūlai yra ypatingai mylimi už savo išskirtinius spalvynus ir patį įvairiausią marginimo būdą, įkvėptą nuo paveikslų iki paukščių plunksnų ir populiariųjų kokteilių. Bet turbūt visiems ir visose srityse nutinka, kad po garsaus norisi tylos, po saldaus – sūraus, o po spalvingo – monochrominio.

Atkeliavusios kelios Regia Premium kojininių siūlų kolekcijos užėmė savo deramą ir greitai įvertintą vietą šalia pačių įdomiausių margiukų. Kai pastarieji kiek pabosta, kai pasiilgsti ramumos, santūrumo ar tiesiog įmantresnių tekstūrinių raštelių, kad jie nekonkuruotų su dažymo margumais, o prie visai paprasto lygaus kojininio siūlo grįžti nėra labai įdomu, žiūrėk, iš lentynos tau nepastebimai pamirksi subtiliausių koloritų vienspalviai kamuoliukai, gundantys jako vilna, kašmyru, šilku ar bambuku savo sudėtyje (poliamido priedas prie visų privalomas – kojinės turi būti ilgai nešiojamos, ne tik mezgamos!).

Jolanta susigundė ne tik nauju siūlu, bet ir mano jau išbandytu rašteliu, kuris labai gudriai gali būti atlenktas, nes puikiai atrodo abi pusės. Myliu šitą dizainerę, jos modeliai man visi yra puikūs vienspalviams siūlams – pakankamai santūrūs, bet įdomūs, su netikėtais subtiliais prieskoniais.

Židronė iš skirtingų spalvų numezgė tą patį modelį, ir ji teisi – kam ieškoti įvairovės, kai radai tobulą!

Aš pati susigundžiau dar vienu Ambrose Smith modeliu, sukurtu Agatos Kristi detektyvų motyvais. Kiauraraščiams rombeliams su gerų ir išvirkščių akių plotais man labai tiko gilaus vyno raudonio spalva su kašmyro švelnumu.

Gundykitės nauja pora ir pasirodykit!

Pirma pora – Jolantos Žilinskienės megztos kojinės ir nuotraukos. Siūlai – Regia Premium Merino Yak 7513, modelis – „Nemesis Socks„. Kitos dvi poros megztos ir fotografuotos Židronės Stankevičienės. Abi poros megztos iš Regia Premium Merino Yak (7513 ir 7505), modelis – „Her Garden’s Flowers„, Paskutinė pora megzta iš Schachenmayr Regia Premium Cashmere 85. modelis – „Scones with Florence„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00