Šalmukas ir sportbačiai nuo gimimo

Ką daro mezgantis žmogus, grįždamas iš draugių susitikimo, kur ką tik sužinojo apie kompanijos pagausėjimą? Aišku, keliauja į siūlų parduotuvę pačių švelniausių siūlų naujam žmogui pasitikti 🙂 . Kam pledukai ar megztukai prie širdies, su vėjeliu ir paspirtuku skraidanti naginga draugė, nenuostabu, išsirinko pačios kiečiausios pirmosios avalynės modelį – nertus converse sportbatukus, kurie ir šilti, ir švelnučiai, ir labai stilingi 🙂 .

Kepurytė prie tokios avalynės – šalmukas, kad nuo pat kūdikystės pratintųsi prie aktyvaus gyvenimo būdo 😉 . O ir paraleliai ausys nešals. Pati mezgėja nebepamena modelio kilmės, megztas jis seniau ir sau pačiai. Labiau patyrę pastebės, kaip gudriai įstrižo rašto pagalba sumodeliuota jo forma! Prie tokio komplekto – diržas (gali būti ir šalikiukas). Reikia tikėtis, kad kitos draugės iš tos pačios kompanijos parūpins kokią transporto priemonę prie geros pirmosios ekipuotės 😉 .

Viktorijos Žilinskaitės nerti sportbatukai ir megzta kepuraitė su priedu. Siūlai – Drops Cotton Merino 10, 16, 28; batukų modelis – „Baby Converse”.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00