Dillon

Rasti moheriui pastiprinimą – ir sunkus, ir įdomus reikalas, nes bet kuriame derinyje moheris savo pūkų dėka visai kitaip sumaišo spalvas. Jei nededate dviejų vienodų, jūsų eksperimentus visada lydės atradimai. Ir – visai gali būti – dar daugiau eksperimentų 😉 . Bet tame yra magiška bet kokios kūrybos trauka, tereikia leistis dar neištirtu keliu…

Prie savo spalvoto moherio (jau nebegaminamo, deja) Dalia derino pačius įvairiausius Spinni atspalvius, o kai jau surado labiausiai džiuginantį, nebeslėpė gražios medžiagos po jokiomis maskuojančiomis detalėmis – tik švarus madingas siluetas, draugiškas tiek mezgimui, tiek nešiojimui storis ir, žinoma, spalviniai deriniai.

Moheris dedamas prie pačių įvairiausių siūlų ir šioje srityje gausu tiek garantuotai patikrintų ir pasiteisinusių, tiek dar neatrastų kelių. Isager Spinni su moheriu priskirčiau prie tų pirmųjų – ir mačiau, ir pati mezgiau bei nešiojau. Tokio mielumo čiuopti ir universalaus storio megztinių nedaug esu turėjusi (o megztinių esu turėjusi, priešingai, labai daug). Net jei pereinamų spalvų moherio Rowan nebegamina, šio spalvų yra kiek daugiau už melejoną, kurkite savus derinius ir atraskite naujus nuostabius takus! O gal apsisuksite ir vienspalvį moherį suderinsite su marga vilna?

Dalios Liepuonienės megztas megztukas iš Isager Spinni 8S kartu su Rowan KidSilk Haze Stripe 359, modelis – „Dillon”.

1 komentaras apie “Dillon”

  1. Kokio grožio….negaliu atsižiūrėti. O jau spalvos, lengvumas, kritimas- viskas viename žodyje- nuostabu!

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00