Brioche kursų rezultatai

Kaip jau minėjau užvakar, vasario 16 diena yra tas magiškas skaičius, apie kurį sukasi mūsų kursų rezultatų pasirodymas ir šiandiena skirta dvispalviam angliškam stulpeliui.

Jolanta, kaip visais savo mezginiais, neseka pramintais takais, o kuria ir modeliuoja pati. Net ir tuo atveju, kai technika tik įvaldyta – jai suderinti formą su raštu yra juokų darbas (gal ir nėra, bet kai taip atrodo, tai jau, mano galva, yra labai didelis pliusas 😉 ).

Nuotraukas atlydėjo žavingas komentaras: „Kaklašildis toks šiltas, kad net visos gėlės aplinkui pražydo 🙂 „.

Kitas rimtas darbas – Nijolės skara iš dviejų pereinamų spalvų kamuoliukų. Labai dailus spalvinis akcentas santūriame garderobe, ypač smagu, kad geros iš esmės yra abi pusės. Abi skirtingos ir vienodai gražios :).

Jurgita atsisakė raštų, bet kad įvaldyti suėmimai, demonstruoja kepurės modeliavimas. Ir koks meistriškas! Kaip ir visuose šia technika megztuose darbuose geros yra abi pusės, tai kiek lėtesnį mezgimą pilnai kompensuoja rezultatas – mezgi vieną daiktą, o turi kaip ir du ;).

Dar laukiam vėluojančių, o praeitų kursų (nukeltų akių) dalyvius noriu nuraminti, kad prizų tradicija neatšaukta, tik tas burtų nykštukas kaip „Skrajojantis olandas” – taip retai matai, kad imi įtarti mistinę, o ne realią būtybę ;). Tai jau pasistengsim šiandien pagauti ir suorganizuoti dvejus traukimus tuo pačiu metu :). Laukiam nekantriai (tikiuosi) tęsinio :).

Pagaliau – nykštuko pagauti nepavyko, bet sesė vietoj ir mielai jį pavadavo :). Kadangi traukiam dvi nugalėtojas, turim du prizus – mano mamos siūtus kubiliukus, kuriuose, aišku, galima laikyti ką nori, bet labai smagu ir patogu – einamą mezginį :).

Dviems burtų traukimams paruošti ne tik du prizai, bet ir dvi rankos ;). Ta-daam! Raudonas kubiliukas keliauja Nijolei – jos gražioji dvispalvė skara atnešė ne tik šilumą kaklui, bet ir naują podėliuką kitiems mezginiams ;). Nukeltų akių prizas – šviesusis kubiliukas – keliauja Jurgitai, šį kartą už pagalvėlę, bet ypatingai džiaugiuosi šiuo burtu – Jurgita nepraleido nei vienų namų darbų! Tepasitarnauja šis krepšiukas naujiems projektams :).

Sveikinimai nugalėtojoms – prizai kitą savaitę jūsų lauks MZ – ir ne tik joms, bet visoms, išmokusioms ko nors naujo, pritaikiusioms žinias ir įamžinusioms rezultatus nuotraukose. VALIO!

Jolantos Vainutienės kaklašildis ir nuotraukos, megztas pagal pačios paskaičiavimus iš Lettlopi 1408 ir naminės baltos vilnos. Nijolės Martišauskienės megztas skara iš Zauberball100 2309 (Žydroji lagūna) ir 2257 (Vandens zona), modelis – „Miss B„. Kepurė megzta ir fotografuota Jurgitos Sadauskienės.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00