Trijų Karalių dovanos

Trys Karaliai – ta diena, kai po entrelac kursų susitarėme dar kartą pasimatyti. Virtualiai, šiame puslapyje. Ir jau nebe pamokai, o pasirodymui ir pasidžiaugimui rezultatais. Ir nuostabiais mezginiais, ir pasikeitusiu požiūriu – nei viena (nei viena!!!) nebesako, kad gal neišeis, o į mano patikinimą, kad taip per nei vienus kursus nenutiko niekam, nebegirdžiu prielaidų, „o jei aš būsiu pirmoji?”. Jei pirmoji, tai šiandien tik nebent pabaigtu mezginiu :).

Rasa savo skarą iš spalvotosios latviškos vilnos net ne vieną kartą sugebėjo pamegzti, kol nutaikė labiausiai tinkamo dydžio kvadratus. Ir visą laiką labai jaudinosi, jau ne dėl technikos, įvaldytos akimirksniu, o ar mylimai draugei patiks jos dovana.

Draugė buvo kursuose kartu, taip pat karksėjo, kad ji bus ta lemtinga išimtis, ir taip pat sėkmingai numezgė gerą šmotą vaikiško pleduko, kurio šiandien jau lauktume viso (na gerai, užteks ir to tikrai nemenko gabalo ;)), Laurencija, ku-kū!

Ir fantastinis entrelac technikos pritaikymas Jurgitos S. darbe (ir nuotraukoje) – „Mis Marpl mezginių krepšys„.

Įrašas tradiciškai bus pratęstas vėlai vakare ar ryt ryte, kai jau burtų nykštukas bus tikras, iš ko jam rinktis. todėl labai laukiam papildymo :).

Sulaukėm! Ir bet be vakaro. Laurencijos „puspledis” 🙂

2022 01 08. Burtų traukimas kiek užtruko, labai atsiprašom – suaugusius nykštukus pagauti dienos šviesoje, pasirodo, sunkiai nei entrelac projektą pabaigti ;). BET…

nykštukas rastas, mamos siūtas maišelis su obuoliukams naujiems projektams paruoštas ir keliauja jis… pas Rasą :). Dideliausi sveikinimai ir jai, ir visai šauniai komandai. Nauja technika į žinių bagažą – naujos idėjos ir nauji įkvėpimai!

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00